ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προσφέρουμε γρήγορη και αξιόπιστη πύλη SMS που έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

Μάθετε περισσότερα και δείτε τα παραδείγματα χρήσης για την επιχείρησή σας.

Παγκόσμια κάλυψη

Παρέχουμε την δυνατότητα να στείλετε μαζικά SMS σε πάνω από 800 δίκτυα κινητής τηλεφωνίας σε 200 χώρες και σε οποιαδήποτε γλώσσα επιθυμείτε.

Διαφορετικοί τρόποι αποστολής

Μαζική αποστολή μυνημάτων SMS μέσω της ιστοσελίδας μας http://sms.stordia.com ή μέσω διασύνδεσης μέ API και SMPP πρωτόκολλα.

Απεριόριστα ονόματα αποστολέα

Προσθέστε οποιοδήποτε όνομα αποστολέα θέλετε να εμφανίζετε στους παραλήπτες σας (το πολύ 11 αγγλικούς χαρακτήρες ή τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σας).

 

Υψηλή ταχύτητα & απόδοση

Χρόνο παράδοσης των μυνημάτων με ταχύτητα 1.000 SMS/δευτερόλεπτο. Στείλτε χιλιάδες μυνήματα σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα και δείτε την αναφορά παράδοσης άμεσα.

Υποστήριξη Φορητότητας Αριθμών

Το σύστημα μας αναγνωρίζει πρίν από την αποστολή σε ποιόν πάροχο ανοίκει ο κάθε αριθμός και σας ενημερώνει σχετικά με το κόστος της αποστολής σας.

Διάφορες υπηρεσίες παράδοσης

Προγραμματίστε τα SMS να παραδοθούν όποια μέρα και ώρα επιθυμείτε. Συντάξτε προσωποποιημένα μηνύματα. Συνεχόμενα SMS μέχρι και 9 μηνύματα σε 1. Flash SMS κα.

 

Πλήρη αναφορά & Ιστορικό

Πανίσχυρο εργαλείο αναφορών του ιστορικού των αποστολών σας σε κλίμακα πραγματικού χρόνου μέσω της ιστοσελίδας μας ή και μέσω της πλατφόρμας API.

Ασφαλή σύνδεση SSL

Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι για εμάς προτεραιότητα. Ασφαλές συνδέσεις μέσω τις ιστοσελίδας μας αλλά και στην πλατφόρμα API.

Οικονομία και διαχείρηση

Αμέσως μετά από την πρώτη σας αποστολή σας παρέχουμε αναλυτικές αναφορές. Αφαιρέστε τους αριθμούς που δεν έχουν παραδωθεί και κάντε οικονομία.