Επαγγελματικές Οθόνες IPS

Η τεχνολογία LG Super IPS (Super In Plane Switching) είναι μία αποκλειστικότητα της οθόνης LG. Η μοναδική αυτή τεχνική βοηθά στον καλύτερο έλεγχο των υγρών κρυστάλλων, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε από κάθε γωνία.

Εφαρμογή Portrait Mode

Η λειτουργία προβολής σε Portait mode (Κάθετη τοποθέτηση) δεν επηρεάζει τη χρόνο ζωής των Digital Signage οθονών της LG οπως συμβαίνει στις συμβατικές καταναλωτικές τηλεοράσεις-οθόνες.Η πίεση που ασκείται από το υγρό κρύσταλλο είναι ανάλογη με την απόσταση από την κορυφή της οθόνης. Επομένως, η μέγιστη πίεση ασκείται στο κάτω μέρος της οθόνης ενώ η ελάχιστη πίεση στο πάνω μέρος. Οι επαγγελματικές Digital Signage Οθόνες της LG έχουν κατανείμει ομοιόμορφα την πίεση, με αποτέλεσμα σταθερή & ποιοτική εικόνα σε Portrait Mode εφαρμογές καθόλη την διάρκεια ζωής τους.

Video Walls

Οι καινοτόμες λύσεις της Stordia παρέχουν μια απίστευτη οπτική εμπειρία σε όσους περνούν από μπροστά τους, ενώ τα μουσικά βίντεο, οι διαφημίσεις και τα γραφικά που μπορούν να προβληθούν μέσα από αυτές, καταφέρνουν να τραβήξουν με ευκολία την προσοχή των παρευρισκομένων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες,
ζητήστε μας προσφορά με βάση τις δικές σας ανάγκες.

ΕΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ!