Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ Η Stordia σας παρέχει 6 διαφορετικές υπηρεσίες επιλεγμένης μουσικής

Μάθετε περισσότερα επιλέγοντας την υπηρεσία που ταιριάζει στην επιχείρηση σας.

25 Χρόνια εμπειρίας!

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε δοκιμάσει και αναπτύξει το ιδανικό λογισμικό για την μουσική επιμέλεια των επιχειρήσεων.

Είμαστε 100% πεπεισμένοι πως η μουσική καθορίζει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και σας βοηθά να ενίσχυσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Η Μουσική μπορεί να είναι κρίσιμη για το πώς οι καταναλωτές αντιλαμβάνονται την επιχείρησή σας.

Έτσι, η Stordia σας παρέχει ένα ευρύ φάσμα από προσαρμόσιμες λύσεις μουσικής υπόκρουσης που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για την επιχείρησή σας, ώστε να κάνετε την καλύτερη εντύπωση στους πελάτες σας.

Πιστεύουμε στη δύναμη της μουσικής.

Το 70% των εμπόρων λιανικής θεωρεί πως η Μουσική στο κατάστημα τους αυξάνει τις πωλήσεις τους σημαντικά.

Η Stordia στην επιχειρήση σας

Πολλές επιχειρήσεις βασίζονται σε CDs, mp3 playlists, ραδιόφωνο επίγειο η διαδικτυακό, ακόμα και στο Youtube. Αλλά, ξοδεύουν τον πολύτιμο χρόνο τους κάνοντας τον DJ ενώ θα μπορούσαν να κάνουν άλλα πιο εποικοδομητικά πράγματα για την επιχείρησή τους. Οι εργαζόμενοι έχουν την τάση να παίζουν ό,τι θέλουν, όμως δεν είναι αυτό που είναι σωστό για την επιχείρησή σας. Το ραδιόφωνο, αν και δωρεάν για ακρόαση, δεν είναι σχεδιασμένο ειδικά για επαγγελματική χρήση, για να μην αναφερθούμε στις ενοχλητικές διαφημίσεις κάθε λίγο και λιγάκι. Παρόμοια η κατάσταση και με το Youtube, η επιλογή οπιοασδήποτε μιξαρισμένης μουσικής είτε κατά τύχη είτε κατ επιλογήν, έχει αποτέλεσμα όχι μόνο να παίζουν τα ίδια τραγούδια κάθε μέρα, αλλά να παίζουν πάντα και με την ίδια σειρά. Άλλο πρόβλημα φυσικά είναι η ποιότητα του ήχου και η ένταση της μουσικής που σε άλλα τραγούδια είναι πολύ δυνατά και σε άλλα πολύ χαμηλά.

Εάν επιθυμείτε η Μουσική να δουλεύει για την επιχείρησή σας! Επικοινωνήστε με την Stordia.

Κάντε δημόσιες σχέσεις

Αφήστε τους επαγγελματίες να ασχοληθούν με την Μουσική της επιχείρησής σας, από την προσεκτική επιλογή των τραγουδιών για όλες τις ώρες λειτουργίας της, συμπεριλαμβανομένων των ημερήσιων ανανεώσεων με ότι νεότερο κυκλοφορεί και την άμεση Τεχνική Υποστήριξη μας 24 ώρες, 365 μέρες.

Κάντε καθημερινά εντύπωση

Η Stordia σας παρέχει την υψηλότερη ποιότητα ήχου, χωρίς αυξομειώσεις στην ένταση, και με επιλεγμένα τραγούδια από έμπειρους άνθρώπους και όχι μηχανές, με αποτέλεσμα οι πελάτες σας να παραμένουν περισσότερη ώρα στο κατάστημα σας αλλά και να σας επισκέπτονται συχνότερα.

Φροντίστε η Μουσική σας να είναι νόμιμη

Χαλαρώστε. Εμείς αναλαμβάνουμε όλα εκείνα που απαιτούνται από την Ελληνική νομοθεσία ώστε να έχετε νόμιμη άδεια χρήσης της μουσικής για την επιχείρηση σας.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Stordia, είναι απόλυτα νόμιμες και διαπιστευμένες από τους αρμόδιους οργανισμούς πνευματικών, εκδοτικών και μηχανικών δικαιωμάτων στην Ελλάδα, Α.Ε.Π.Ι. και GEA., και συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες Δισκογραφικές εταιρίες ανά τον κόσμο, για να παρέχουμε νόμιμες υπηρεσίες αλλά και ασφάλεια στους επιχειρηματίες από τυχών ελέγχους της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και της Οικονομικής Αστυνομίας.

Η καταφόρτωση μουσικών έργων από το διαδύκτιο ή ο δανεισμός από φίλους και γνωστούς, μπορεί να επιφέρει προβλήματα στην επιχείρηση σας. Ο νόμιμος τρόπος χρήσης μουσικών έργων σε ψηφιακή μορφή είναι η αγορά τους με τιμολόγιο ή εναλλακτικά η χρήση μίας συνδρομητικής υπηρεσίας αποκλειστικά για επιχειρήσεις, όπως αυτές που παρέχει η Stordia.

Οι διασημότεροι καλλιτέχνες και οι μεγαλύτερες επιτυχίες!

Με τις υπηρεσίες Εμπορικής Μουσικής της Stordia έχετε στην επιχείρησή σας όλες τις μεγάλες επιτυχίες από Έλληνες αλλά και ξένους καλλιτέχνες.

Προσαρμοσμένες υπηρεσίες Εμπορικής Μουσικής και λογισμικό αυτοματοποίησης, σχεδιασμένα αποκλειστικά για επιχειρήσεις που θέλουν να ξεχωρίζουν και αναζητούν την τελειότητα.

Επιλέγοντας μια από τις τέσσερις υπηρεσίες Εμπορικής Μουσικής, σας παρέχουμε, έξυπνο λογισμικό αναμετάδοσης μουσικής ή μουσικών Video Clips, την καλύτερη επιλεγμένη μουσική με εμπειρία 25 ετών και επιπλέον την ταχύτατη τεχνική υποστήριξη μας, όποτε μας χρειαστείτε.

Οι περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν εμπορική μουσική

Το 80% των επιχειρήσεων στην Ελλάδα χρησιμοποιεί εμπορική μουσική στα κατάστημα τους.

Σε ποιές επιχειρήσεις απευθύνεται;

Χώροι, όπως εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, bistro, γυμναστήρια, ιατρεία, κομμωτήρια, επαγγελματικά γραφεία, καταστήματα λιανικής, super market και πολλά άλλα...

Σε κάθε επιχείρηση που ψάχνει για ένα μοναδικό μείγμα μουσικής ώστε να αναδείξει τη μοναδική ατμόσφαιρα και το περιβάλλον της.

Νομιμότητα!

Οι υπηρεσίες Εμπορικής Μουσικής που προσφέρει η Stordia, είναι απόλυτα νόμιμες και διαπιστευμένες από τους αρμόδιους οργανισμούς πνευματικών, εκδοτικών και μηχανικών δικαιωμάτων στην Ελλάδα, Α.Ε.Π.Ι. και GEA.

Γίνεται σαφές ότι σε καμία περίπτωση η χορηγούμενη από την Stordia Άδεια χρήσης Εμπορικής Μουσικής δεν καλύπτει την Δημόσια Εκτέλεση των μουσικών έργων, η εξασφάλιση της οποίας βαρύνει αποκλειστικά τον χρήστη της υπηρεσίας, που είναι ο μόνος υπόχρεος στην καταβολή δικαιωμάτων Δημόσιας Εκτέλεσης στους αρμόδιους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης.


Οι λύσεις μας για την Εμπορική Μουσική

in StorHD Radio

in StorHD Radio

Έυκολο στη χρήση λογισμικό ή εναλλακτικά αναπαραγωγή από την ιστοσελίδα μας. Επιλογή αναμέσα από 25 κανάλια streaming με ποιότητα 192kbps, χωρίς διαφημίσεις και ενοχλητικά σήματα ραδιοφώνου.

Από 9.90 € το μήνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
in StorHD Radio

in StorHD Custom Radio

Αναπτύξτε το δικό σας ραδιόφωνο έτοιμο για ακρόαση μέσα σε 24 ώρες. Προσαρμόσιμη υπηρεσία ανάλογα με τις ανάγκες σας, αναπαραγωγή από την δική σας ιστοσελίδα και με τα δικά σας διαφημίστικά μυνήματα.

Καλέστε μας για τιμή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
in StorMusic

in StorMusic

Εξελιγμένο λογισμικό αυτοματισμού και διαχείρισης με επιλογή αναμέσα από απεριόριστα στυλ μουσικής. Ημερήσια ανανέωση τίτλων on-line, δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων Playlists, αναζήτηση καλλιτεχνών ή τίτλων, μεταδόστε τα δικά σας διαφημιστικά μυνήματα.

Από 29.90 € το μήνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
in StorMusic Videos

in StorMusic Videos

Το δικό σας μουσικό τηλεοπτικό κανάλι! Επιλογή αναμέσα από 20 στυλ μουσικής. Ημερήσια ανανέωση τίτλων on-line, δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων απεριόριστων Playlists, αναζήτηση καλλιτεχνών ή τίτλων, μεταδόστε τα δικά σας διαφημιστικά μυνήματα.

Από 69.90 € το μήνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εξοικονομήστε πάνω από το 50% των χρημάτων που δίνετε σε Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης.

Με τις υπηρεσίες Μουσικής Royalty Free της Stordia δίνετε στην επιχείρησή σας μία οικονομική ανάσα.

Προσαρμοσμένες υπηρεσίες μουσικής από ανεξάρτητους καλλιτέχνες, λογισμικό αυτοματοποίησης και οργάνωσης, σχεδιασμένα αποκλειστικά για επιχειρήσεις που θέλουν ποιοτική μουσική και ταυτόχρονα την πιο οικονομική λύση.

Επιλέγοντας ανάμεσα από δύο διαφορετικές υπηρεσίες μουσικής Royalty Free, σας απαλλάσουμε από τους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης και σας παρέχουμε, έξυπνο λογισμικό αναμετάδοσης μουσικής, την καλύτερη επιλεγμένη μουσική με εμπειρία 25 ετών και επιπλέον την ταχύτατη τεχνική υποστήριξη μας, όποτε μας χρειαστείτε.

Οι επιχειρήσεις σήμερα αναζητούν εναλλακτικές λύσεις

Το 72% των επιχειρήσεων στην Ελλάδα αναζητά εναλλακτική λύση ώστε να μην πληρώνει τις Εταιρείες Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών & Συγγενικών δικαιωμάτων.

Σε ποιές επιχειρήσεις απευθύνεται;

Χώροι, όπως εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, bistro, γυμναστήρια, ιατρεία, κομμωτήρια, επαγγελματικά γραφεία, καταστήματα λιανικής, super market και πολλά άλλα...

Σε κάθε επιχείρηση που ψάχνει για ένα μοναδικό μείγμα μουσικής για να αναδείξει τη μοναδική ατμόσφαιρα και το περιβάλλον της.

Νομιμότητα!

Οι υπηρεσίες μουσικής Royalty Free που προσφέρει η Stordia, είναι απόλυτα νόμιμες, ο χρήστης της υπηρεσίας παραλαμβάνει όλα τα νόμιμα και απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται για την άδεια έκδοσης μουσικών οργάνων από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επίσης εξειδικευμένος σύμβουλος μας βρίσκεται δίπλα σας και σας κατευθύνει ή συνεργάζεται με τον αρμόδιο Ο.Τ.Α. για την έκδοση άδειας μουσικών οργάνων για λογαριασμό σας.

Οι ανεξάρτητοι καλλιτέχνες και τα μουσικά θέματα που παρέχουμε με την υπηρεσία Royalty Free στους πελάτες μας για δημόσια εκτέλεση και αναπαραγωγή, δεν έχουν εκχωρηθεί σε κανένα Οργανισμό Συλλογής και Διαχείρισης Πνευματικών & Συγγενικών Δικαιωμάτων.


Οι λύσεις μας για την μουσική Royalty Free

in StorHD Radio Royalty Free

in StorHD Radio Royalty Free

Έυκολο στη χρήση λογισμικό ή εναλλακτικά αναπαραγωγή από την ιστοσελίδα μας. Επιλογή αναμέσα από 12 κανάλια streaming με ποιότητα 192kbps, χωρίς διαφημίσεις και ενοχλητικά σήματα ραδιοφώνου.

Από 119.00 € το έτος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
in StorMusic Royalty Free

in StorMusic Royalty Free

Εξελιγμένο λογισμικό και επιλογή αναμέσα από 12 στυλ μουσικής. Δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων Playlists, αναζήτηση καλλιτεχνών ή τίτλων και πολλές άλλες δυνατότητες...

Από 219.00 € το έτος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ