ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ : ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ Με την Εμπορική Μουσική της Stordia είστε πάντα ένα βήμα μπροστά

Μάθετε περισσότερα επιλέγοντας την μουσική που ταιριάζει στην επιχείρηση σας.

Οι διασημότεροι καλλιτέχνες και οι μεγαλύτερες επιτυχίες!

Με τις υπηρεσίες Εμπορικής Μουσικής της Stordia έχετε στην επιχείρησή σας όλες τις μεγάλες επιτυχίες από Έλληνες αλλά και ξένους καλλιτέχνες.

Προσαρμοσμένες υπηρεσίες Εμπορικής Μουσικής και λογισμικό αυτοματοποίησης, σχεδιασμένα αποκλειστικά για επιχειρήσεις που θέλουν να ξεχωρίζουν και αναζητούν την τελειότητα.

Επιλέγοντας μια από τις τέσσερις υπηρεσίες Εμπορικής Μουσικής σας παρέχουμε, έξυπνο λογισμικό αναμετάδοσης μουσικής ή μουσικών Video Clips, την καλύτερη επιλεγμένη μουσική με εμπειρία 25 ετών και επιπλέον την ταχύτατη τεχνική υποστήριξη μας, όποτε μας χρειαστείτε.

Οι περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν εμπορική μουσική

Το 80% των επιχειρήσεων στην Ελλάδα χρησιμοποιεί εμπορική Μουσική στα κατάστημα τους.

Σε ποιές επιχειρήσεις απευθύνεται;

Χώροι, όπως εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, bistro, γυμναστήρια, ιατρεία, κομμωτήρια, επαγγελματικά γραφεία, καταστήματα λιανικής, super market και πολλά άλλα...

Σε κάθε επιχείρηση που ψάχνει για ένα μοναδικό μίγμα μουσικής για να αναδείξει τη μοναδική ατμόσφαιρα και το περιβάλλον της.

Νομιμότητα!

Οι υπηρεσίες Εμπορικής Μουσικής που προσφέρει η Stordia, είναι απόλυτα νόμιμες και διαπιστευμένες από τους αρμόδιους οργανισμούς πνευματικών, εκδοτικών και μηχανικών δικαιωμάτων στην Ελλάδα, Α.Ε.Π.Ι. και GEA.

Γίνεται σαφές ότι σε καμία περίπτωση η χορηγούμενη από την Stordia Άδεια χρήσης Εμπορικής Μουσικής δεν καλύπτει την Δημόσια Εκτέλεση των μουσικών έργων, η εξασφάλιση της οποίας βαρύνει αποκλειστικά τον χρήστη της υπηρεσίας, που είναι ο μόνος υπόχρεος στην καταβολή δικαιωμάτων Δημόσιας Εκτέλεσης στους αρμόδιους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης.

Οι λύσεις μας για την Εμπορική Μουσική

in StorHD Radio

in StorHD Radio

Έυκολο στη χρήση λογισμικό ή εναλλακτικά αναπαραγωγή από την ιστοσελίδα μας. Επιλογή αναμέσα από 25 κανάλια streaming με ποιότητα 192kbps, χωρίς διαφημίσεις και ενοχλητικά σήματα ραδιοφώνου.
 

Από 9.90 € το μήνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
in StorHD Radio

in StorHD Custom Radio

Αναπτύξτε το δικό σας ραδιόφωνο έτοιμο για ακρόαση μέσα σε λίγες ώρες. Προσαρμόσιμη υπηρεσία ανάλογα με τις ανάγκες σας, αναπαραγωγή από την δική σας ιστοσελίδα και με τα δικά σας διαφημιστικά μηνύματα.

Καλέστε μας για τιμή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
in StorMusic

in StorMusic

Εξελιγμένο λογισμικό και επιλογή αναμέσα από 48 στυλ μουσικής. Ημερήσια ανανέωση τίτλων, δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων Playlists, αναζήτηση καλλιτεχνών ή τίτλων, μεταδόστε τα δικά σας διαφημιστικά μυνήματα, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει μόνιμη σύνδεση με το διαδύκτιο.

Από 29.90 € το μήνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
in StorMusic Videos

in StorMusic Videos

Το δικό σας μουσικό τηλεοπτικό κανάλι! Επιλογή αναμέσα από 20 στυλ μουσικής. Ημερήσια ανανέωση τίτλων, δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων Playlists, αναζήτηση καλλιτεχνών ή τίτλων, μεταδόστε τα δικά σας διαφημιστικά μυνήματα, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει μόνιμη σύνδεση με το διαδύκτιο.

Από 69.90 € το μήνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ