ΜΟΥΣΙΚΗ ROYALTY FREE : ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Με την Μουσική Royalty Free της Stordia δεν χρειάζετε να πληρώσετε πουθενά αλλού!

Μάθετε περισσότερα επιλέγοντας την υπηρεσία που ταιριάζει στην επιχείρηση σας.

Εξοικονομήστε πάνω από το 50% των χρημάτων που δίνετε σε Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης.

Με τις υπηρεσίες Μουσικής Royalty Free της Stordia δίνετε στην επιχείρησή σας μία οικονομική ανάσα.

Προσαρμοσμένες υπηρεσίες μουσικής από ανεξάρτητους καλλιτέχνες και λογισμικό αυτοματοποίησης, σχεδιασμένα αποκλειστικά για επιχειρήσεις που θέλουν ποιοτική μουσική και ταυτόχρονα την πιο οικονομική λύση.

Επιλέγοντας ανάμεσα από δύο διαφορετικές υπηρεσίες μουσικής Royalty Free, σας απαλλάσουμε από τους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης και σας παρέχουμε, έξυπνο λογισμικό αναμετάδοσης μουσικής, την καλύτερη επιλεγμένη μουσική με εμπειρία 25 ετών και επιπλέον την ταχύτατη τεχνική υποστήριξη μας, όποτε μας χρειαστείτε.

Οι επιχειρήσεις σήμερα αναζητούν εναλλακτικές λύσεις

Το 72% των επιχειρήσεων στην Ελλάδα αναζητά εναλλακτική λύση ώστε να μην πληρώνει τις Εταιρείες Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών & Συγγενικών δικαιωμάτων.

Σε ποιές επιχειρήσεις απευθύνεται;

Χώροι, όπως εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, bistro, γυμναστήρια, ιατρεία, κομμωτήρια, επαγγελματικά γραφεία, καταστήματα λιανικής, super market και πολλά άλλα...

Σε κάθε επιχείρηση που ψάχνει για ένα μοναδικό μίγμα μουσικής για να αναδείξει τη μοναδική ατμόσφαιρα και το περιβάλλον της.

Νομιμότητα!

Οι υπηρεσίες μουσικής Royalty Free που προσφέρει η Stordia, είναι απόλυτα νόμιμες, ο χρήστης της υπηρεσίας παραλαμβάνει όλα τα νόμιμα και απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται για την άδεια έκδοσης μουσικών οργάνων από τους τοπικούς Ο.Τ.Α.

Επίσης εξειδικευμένος σύμβουλος μας βρίσκεται δίπλα σας και σας κατευθύνει ή συνεργάζεται με τον αρμόδιο Ο.Τ.Α. για την έκδοση άδειας μουσικών οργάνων για λογαριασμό σας.

Οι ανεξάρτητοι καλλιτέχνες και τα μουσικά θέματα που παρέχουμε με την υπηρεσία Royalty Free στους πελάτες μας για δημόσια εκτέλεση και αναπαραγωγή, δεν έχουν εκχωρηθεί σε κανένα οργανισμό συλλογής και διαχείρισης πνευματικών & συγγενικών δικαιωμάτων.

Οι λύσεις μας για την μουσική Royalty Free

in StorHD Radio Royalty Free

in StorHD Radio Royalty Free

Έυκολο στη χρήση λογισμικό ή εναλλακτικά αναπαραγωγή από την ιστοσελίδα μας. Επιλογή αναμέσα από 12 κανάλια streaming με ποιότητα 192kbps, χωρίς διαφημίσεις και ενοχλητικά σήματα ραδιοφώνου.

Απαλλαγή από την καταβολή χρημάτων σε Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης

Από 119.00 € το έτος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
in StorMusic Royalty Free

in StorMusic Royalty Free

Εξελιγμένο λογισμικό με επιλογή αναμέσα από 12 στυλ μουσικής, δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων Playlists, αναζήτηση καλλιτεχνών ή τίτλων, μετάδοση των δικών σας διαφημιστικών μηνυμάτων.

Απαλλαγή από την καταβολή χρημάτων σε Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης

Από 219.00 € το έτος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ