in StorMusic Royalty Free in StorMusic Royalty Free

Για τις επιχειρήσεις που αναζητούν την οικονομία και θέλουν να έχουν τον έλεγχο στη μουσική τους, χωρίς απαραίτητα να έχουν μόνιμη σύνδεση στο διαδύκτιο και επίσης θέλουν να απαλλαγούν από τους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε τη σωστή μουσική υπόκρουση για το κατάστημα σας, ώστε να ταιριάζει με την προσωπικότητα της επωνυμίας σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ 7 ΗΜΕΡΩΝ

Η υπηρεσία in StorMusic Royalty Free δεν απαιτεί μόνιμη σύνδεση στο διαδύκτιο, αλλά το χρησιμοποιεί για τις καθημερινές ανανεώσεις μουσικής.

Πρόγραμμα αυτοματισμού

Έυκολο στη χρήση, πρόγραμμα αυτοματισμού για Windows με πολλές δυνατότητες και εξελιγμένες λειτουργίες αναπαραγωγής.

Δημιουργία αμέτρητων Playlists

Αναζητήστε τίτλους, καλλιτέχνες και προσθέστε τα αγαπημένα σας τραγούδια στα δικά σας Playlists. Προγραμματίστε τα ώστε να μεταδίδονται όποια ώρα επιθυμείτε.

12 διαφορετικά στυλ μουσικής

Επιλογή στυλ της μουσικής σας, μέσα από 12 κατηγορίες μουσικής. Αναζητήστε και ακούστε παρακάτω τα στυλ που σας παρέχουμε σήμερα.

 

Κρυστάλλινος ήχος!

Με 320kbps σε όλη μας τη μουσική βιβλιοθήκη, απολαμβάνετε την υψηλότερη ποιότητα ήχου που μπορεί να αποδώσει το ηχοσύστημα σας.

Χρονοπρογραμματισμός μουσικής

Προσαρμόστε τις μουσικές σας επιλογές με την δυνατότητα χρονοπρογραμματισμού για κάθε ώρα της ημέρας και για κάθε ημέρα ξεχωριστά.

Απαλλαγή Πληρωμής Σε Ο.Σ.Δ.

Με αυτη την Μουσική σας απαλλάσουμε από την καταβολή χρημάτων προς οποιονδήποτε Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών & Συγγενικών Δικαιωμάτων.

Εξερευνήστε τα 12 κανάλια αποκλειστικής μουσικής μας!

Το in StorMusic Royalty Free είναι μια σουίτα μουσικής, με ραδιοφωνικά κανάλια που ομαδοποιούνται με βάση το στυλ και το τέμπο.
Μπορείτε να αναμίξετε και να ταιριάξετε κάθε στυλ από οποιαδήποτε κανάλι μας ανα ώρα της ημέρας. Ακούστε τα στυλ που σας παρέχουμε σήμερα.
Αν χρειάζεστε κάποιες συμβουλές, απλά επικοινωνήστε μαζί μας και ένας από τους γκουρού της μουσικής μας θα χαρεί να σας βοηθήσει!

in StorMusic Royalty Free

Τιμοκατάλογος Συνδρομών

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝΕπιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει και δοκιμάστε την ευκολία που σας προσφέρουμε.

in StorMusic Royalty Free 100
€ 219,00 /έτος
Κατάστημα έως 100 m2 12 στυλ μουσικής 320 kbps ποιότητα ήχου Αυτόματος χρονοπρογραμματισμός Απεριόριστα δικά σας Playlists Ημερήσια ανανέωση νέων τίτλων Δωρεάν τεχνική υποστήριξη
in StorMusic Royalty Free 200
€ 259,00 /έτος
Κατάστημα έως 200 m2 12 στυλ μουσικής 320 kbps ποιότητα ήχου Αυτόματος χρονοπρογραμματισμός Απεριόριστα δικά σας Playlists Ημερήσια ανανέωση νέων τίτλων Δωρεάν τεχνική υποστήριξη
in StorMusic Royalty Free 400
€ 299,00 /έτος
Κατάστημα έως 400 m2 12 στυλ μουσικής 320 kbps ποιότητα ήχου Αυτόματος χρονοπρογραμματισμός Απεριόριστα δικά σας Playlists Ημερήσια ανανέωση νέων τίτλων Δωρεάν τεχνική υποστήριξη

Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%
Η υπηρεσία in StorMusic Royalty Free δεν απαιτεί μόνιμη σύνδεση στο διαδύκτιο, αλλά το χρησιμοποιεί για τις καθημερινές ανανεώσεις μουσικής.